Ovaj vebsajt čuva “kolačiće” u Vašem pretraživaču da bi poboljšao Vaše iskustvo. Za više informacija o “kolačićima”, na koji način se koriste, kao i o zaštiti privatnosti, pogledajte našu stranicu sa informacijama o kolačićima.
Možete pogledati informacije o “kolačićima” bilo kada putem linka na dnu svake strane.

Promocije

Staropramen čaša


Brend Staropramen obožava svoje mesto rođenja i svoj dom-Prag. Zbog toga je, ove godine, Staropramen posvetio novu, limitiranu seriju čaša gradu koji sve čini - pomalo posebnim.Staropramen čaše limitirane serije osmišljene su od strane BBDO Zagreb, za dizajn su se pobrinuli Dechem, a ručno su ih izradile najbolji staklari Češke. Oblik čaša je impresivan dokaz kontrasta modernog i tradicionalnog koje se spaja u razigranom duhu Praga!

Cik-cak građevine Praga i neverovatna umetnost koja ga obogađuje, poslužili su kao inspiracija za oblik i detalje čaša. Staropramen čaše su veoma jasno fragmentirane, i sam dizajn iskače iz okvira pivske čaše te se može posmatrati kao zasebna umetnost. Zapremina čaša je 0.3l i izrađeno je samo 1869 čaša za ceo svet!

Ako želiš da ih imaš u svojoj kolekciji, idi brzo na Staropramen Facebook stranicu i proveri kako možeš da osvojiš malo duha Praga za sebe!

Ne zaboravi da se prethodno upoznaš sa pravilima konkursa!

 

Saznaj više o Staropramen čaši

Proces kreiranja...Intervju

 

Staropramen čaše, od prve skice do veličanstvenog završetka, jesu ideja koja je oživljena kroz dizajn i plamen.
Isti taj plamen greje hodnike Staropramen pivare i umove ljudi koji su rešeni da prave odlično pivo. 
Isti taj dizajn budi emocije na živopisnim ulicama grada u kome se rodila ideja o  Staropramenu.

 

Veoma smo uzbuđeni što možemo da podelimo dizajn i plamen Staropramen čaša sa tobom!

Zatvori