Ovaj vebsajt čuva “kolačiće” u Vašem pretraživaču da bi poboljšao Vaše iskustvo. Za više informacija o “kolačićima”, na koji način se koriste, kao i o zaštiti privatnosti, pogledajte našu stranicu sa informacijama o kolačićima.
Možete pogledati informacije o “kolačićima” bilo kada putem linka na dnu svake strane.

Promocije

NAPRAVI PREDAH UZ SVOJE OMILJENO PIVO

Staropramen City Break

S ponosom predstavljamo Staropramen City Break, našu najnoviju platformu za društvene medije dizajniranu da obožavateljima Staropramena omogući insajderski pogled na neke od najzanimljivijih evropskih gradova:


Prag | London | Kijev | Bukurešt | Budimpešta | ZagrebU današnjem svetu kada se sve dešava neverovatnom brzinom, city break je postao jedan od najpopularnijih vrsta putovanja, omogućivši nam da za kratko vreme vidimo ono najbolje što neko mesto nudi. Staropramen – kao iskusan svetski putnik, prisutan u skoro 40 zemalja širom planete – spreman je da podeli svoje iskustvo i znanje kroz originalni sadržaj, u skladu sa idejom o obilasku sveta kroz City Break-ove.

Svaki od gradova ćemo pokriti i istražiti u društvu posebno izabranog domaćina - stručnjaka za putovanja, gurua za hranu, ili influensera - koji će sa nama podeliti bogato i izuzetno znanje o svom rodnom gradu.

Naša prva City Break destinacija, bio je rodni grad Staropramena - Prag. Vodič nam je bio Marcus, Irac koji živi i radi ovde, ali se i zaljubio u Prag u poslednjih 6 godina.

Destinacija drugog City Break je bio Zagreb. Vodila nas je Iva, dobro poznato TV lice u Hrvatskoj. Od Gornjeg grada pa sve do Decembra za pamćenje na čuvenom zagrebačkom adventu, pokazala nam je suštinu ovog grada.

Treća destinacija koju je City Break posetio bila je London. Jedan od najživljih gradova na svetu nudi mnogo sadržaja, najteži deo posete Londonu je zapravo odučiti šta treba videti. To smo uradili za vas u poslednjoj epizodi Citi Break-a, uz pomoć našeg divnog domaćina Lajla.

 

Odmah nakon Velike Britanije, posetili smo rumunsku prestonicu - Bukurešt. Kamelia nas je vodila kroz skrivene dragulje grada i otkrila zanimljive činjenice o kulturi i istoriji Bukurešta. Spremni ste za turneju? Samo nekoliko klikova!


 


Ako želite da otkrijete najzanimljiviji način putovanja, pridružite nam se na Staropramen City Break-u!

Zatvori