Ovaj vebsajt čuva “kolačiće” u Vašem pretraživaču da bi poboljšao Vaše iskustvo. Za više informacija o “kolačićima”, na koji način se koriste, kao i o zaštiti privatnosti, pogledajte našu stranicu sa informacijama o kolačićima.
Možete pogledati informacije o “kolačićima” bilo kada putem linka na dnu svake strane.
Naša prva City Break destinacija, bio je rodni grad Staropramena - Prag. Vodič nam je bio Marcus, Irac koji živi i radi ovde, ali se i zaljubio u Prag u poslednjih 6 godina.

Prag

Tradicionalna hrana

Poseta restoranu u Staropramen pivari - "Na Verandah" gde smo probali tradicionalnu hranu i razgovarali sa njihovim glavnim kuvarom.

Uz obalu reke

Pobegnite od turista u stari grad i istražite obale Vltave. Iznajmite pedalinu, slušajte živu svirku u Naplavki, i uživajte u Staropramenu na Brodu.

David Černi Art

Uvod u umetnost Davida Černija, sa fokusom na njegovu skulpturu konja, Bebe, glavu Kafke i Quo Vadis. Pokazuje nam moderniju i razigraniju stranu Praga.

Rano jutro

Karlov most, stari gradski trg i dvorac u 7 sati ujutro. Savršeno za ranoranioce. Pogledajte grad bez gužve. Možda bi u svakom gradu mogli da uporedimo sa snimkom napravljenim u podne, na vrhuncu navale turista.

Tajni vrtovi

Tri velika vrta koje većina turista nikad ne poseti. Odlična mesta za opuštanje i bekstvo od gomile. Malo o istoriji svakog vrta i kako ih pronaći. Stvari u kojima možemo uživati a nalaze se u blizini. Sladoled, užina, Staropramen, kafa i kolač.

Hrana sa pijace

Poseta Jiriho z Podebrad pijaci, najverovatnije ujutru dok prodavci postavljaju svoje tezge kako bismo dobili sliku pravog Praga. Planiramo da vam pokažemo raznolikost autentične češke hrane koja se nudi na pijacama.
Zatvori