Ovaj vebsajt čuva “kolačiće” u Vašem pretraživaču da bi poboljšao Vaše iskustvo. Za više informacija o “kolačićima”, na koji način se koriste, kao i o zaštiti privatnosti, pogledajte našu stranicu sa informacijama o kolačićima.
Možete pogledati informacije o “kolačićima” bilo kada putem linka na dnu svake strane.
London je ispunjen kulturom i istorijom, ali u gradu ima mnogo više od Londonskog oka, Big Bena i smena straže. Zato je City Break ovog puta sleteo u London – kako bi istražili skrivene dragulje Londona, mesta koja nećete naći u svom klasičnom turističkom vodiču!

Opustite se i uživajte u pogledu na London City Break.

London

SOHO

Prošetajte kroz kraj koji je glavni centar zabave u Londonu, ujedno i jedno od omiljenih mesta za svetski poznate muzičke grupe kao što su Rolingstonsi i The Who.

KEMDEN

Pridružite se Lejli u šetnji kroz Kemden. Kraj Londona koji je poznat po svojim pijacama i po veoma poznatim ljudima koji su nekada tamo kupovali kao što su Bob Dilan i Mik Džeger.

BERMONDSEI

Skoknite na naš City Break voz i posetite Bermondsei – popularno mesto za zaljubljenike u hranu i pivo.

VOLBRUK KLUB

Volbruk klub je društveni i poslovni klub za večere u blizini Engleske banke i Menšn Hausa koji se nalazi u Volbruk distriktu u Londonu. Pozivamo vas na obilazak Staropramen City Break-a!

FINANSIJSKI DISTRIKT

London nije samo zabavan grad, ponekad može biti i ozbiljan. Ako prođete pored Berze i Engleske banke, možda postanete ozbiljniji nego što stvarno jeste.

Zatvori